Informační mail

13.08.2013 07:19

Vážení příznivci Konického STEEL MANa,

               Jak víte obnovili  jsme tradici Konického triatlonu a 37 z Vás se postavilo na start pozměněného Veterán STEEL MANa i přes obrovské vedro. Vzhledem k některým názorům o zdánlivé obtížnosti trasy, které vedly k neúčasti některých dlouholetých účastníků, zvažuji (intenzivně) připravit v rámci klasického závodu pro STEEL  MANy (myšleno samozřejmě i ženy)  ještě HOBBY triatlon na polovičních tratích.

               Informace budou průběžně aktualizovány na nových stránkách: steelman.Webnode.cz, kde bude i možnost přihlášení. Na těchto stránkách najdete i výsledky z posledního závodu a můžete zde zanechat i vzkaz nebo dotaz.

               Druhý důvod tohoto mailu je zahájená diskuse nad možností sejít se letos ještě jednou v rámci podzimního DUATLONU na konci sezóny. Z diskuze vyplynulo, že zájem by byl i o teréní verzi. Proto jsem se rozhodl připravit tuto nabídku:

               VETERAN STEEL MAN DUATLON  - silnice (7,2 – 45 – 7,2) Stejné trasy jako triatlon

               HOBBY DUATLON – silnice (3,6 – 22 – 3,6) poloviční trasy

               Teréní STEEL MAN DUATLON  - (7,2 – 25 – 3,6)

               Závody proběhnou 19.10, pokud se nás sejde alespoň 20, opět v areálu Čertových rybníků, které se ukázaly jako velmi vhodné pro podobnou akci, včetně vstřícnosti majitele. Všechny tři závody proběhnou ve stejnou dobu se společným startem až na lesní cestě.

               Podrobné informace a přihlášku najdete na nových stránkách steelman.Webnode.cz. Na těchto stránkách mi můžete poslat i vzkaz nebo jakýkoliv návrh na úpravu tras atd. Všechny názory jsou vítány, stejně jako případná pomoc s organizací.

               S případným přihlášením prosím dlouho neváhejte, nejlépe do konce září, kdy by bylo potřeba nejpozději zahájit přípravu závodu.

Mnoho šťastných kilometrů

Jan Kovanda

Jan_kovanda@seznam.cz

steelman.Webnode.cz